Sanitec

Grootste aanbod in Limburg

Van Tongeren tot Hasselt, en ver daarbuiten

Met het ruime aanbod aan verwarmingsinstallaties die bestaan is een keuze maken niet altijd gemakkelijk. Ten eerste moet je kiezen tussen een centrale of decentrale installatie, elk met zijn voordelen.
Wij bieden je het beste advies voor jouw specifieke situatie, stel je vraag hier!

Sanitec

Verschillende verwarmingstechnieken

zowel verwarmingseenheden als verwarmingsinstallaties

Bij Sani-Tec kan je terecht voor elke verwarmingsinstallatie die je je kan inbeelden. Zo hebben we de nog steeds populaire radiatoren in verschillende soorten en maten alsook de modernere vloerverwarming voor degenen die een strakke look willen. Een radiator is makkelijk te installeren zonder al teveel af te breken en deze warmen gemiddeld sneller op dan vloerverwarming.

Sanitec

Verschillende installatie’s

van klassieke boilers tot nieuwe wartmepompen

Voor de voeding van je verwarming bestaan er veel meer oplossingen, je hebt de conventionele verwarmingsketel. Hiertegenover staat de energievriendelijke condensatieketel. De condensatieketel recupereert de rook van de verbranding om deze opnieuw vervolgens opnieuw te verbranden.
Ben je een tikkeltje energievriendelijker ingesteld? Dan kan je kiezen voor een lucht-waterpomp. Deze installatie zet de buitenlucht om in warm water om je woning te verwarmen, en maakt aardgas of stookolie overbodig.
De energievriendelijksten onder ons kiezen voor een zonneboiler. De meest energievriendelijke en inventieve installatie.